01 május 2009

Pötty parádé

Szrjudit szuper kezdeményezést tett közzé a blogján!"Külföldi honlapokon és blogokon már biztosan találkoztatok ún. "blogtrain" vagy "blogroll" játékokkal, ahol több szkrepper készített egy téma köré minikészleteket, így alkotva egy közös, nagy készletet, ami mindenki számára ingyen letölthető.
Most a nemzetközi scrapbook nap kapcsán (május 9.) is sok ilyen játék szerveződött világszerte, ahogy arról már korábbi bejegyzésemben is írtam.

Alkossuk meg mi, magyar szkrepperek is a saját blogroll készletünket!Ugye jól hangzik?
Bízom benne, hogy te is be szeretnél szállni a készlet készítői közé! Nagy örömömre a scrapbook.hu felkarolta a játékot, sőt, a Kretív Csapat is készít készletet hozzá
Ez a játék része a "Scrapbook Napok" egy héten át tartó fantasztikus programsorozatának!

Indulhat a Pötty-parádé?

Gyertek minél többen, legyen igazi, nagy készletünk! Elnézve a sok-sok mostanában készült szuper hazai freebie cuccot, nagyon reménykedem, hogy sokan kedvet éreztek majd a játékhoz.

Meggyőztelek?

Az alábbiak a teendőid:
1. Kérlek hagyj egy megjegyzést a játékban való részvételedről a scrapbook.hu Pötty-parádé fórumán.
2. Ezek után már csak ki kell találjad, milyen legyen a te készleted. Nem kell, hogy sok darabból álljon, pl. 2-3 papír, és kb. ugyanennyi kiegészítő, vagy wordart, overlay, bármi, amit csak szeretnél! Használj bátran pöttyöket, és ami fontos, a készlethez ezeket a fő színeket használd:

3. A készletek elkészítési határideje: 2009. május 5. kedd.

Ekkor gyűjtjük össze a készlet részeit, és szerdára mindenki feltölti a blogjába, a sajátja mellett minden egyéb rész elérhetőségét is linkelve. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése