11 április 2010

kísérletezés

wa by Bethany
paper and photo overlay by myself

Kicsit eltűntem. Talán  pár olvasómnak és barátomnak hiányoztam. Eltűnésem oka: kísérletezés, mégpedig alaposabban belemélyültem a fotómanipulációba, hála Esztinek. Annyira fantasztikusan tudja a fotókat varázsolgatni, hogy az csuda. Rá is kattantam eléggé. Most már nem csak szimpla szépia szűrőt, vagy fekete-fehér fotót használok, hanem próbálgatom az action-öket. Miket nem lehet velük készíteni!! De most már ezen is túlléptem. Komplett overlay gyártásba kezdtem. Vintage, retro hatásokkal, különféle texturákkal. Nekem nagyon, de nagyon tetszenek az ilyen fotók. Persze technikailag még sokat kell fejlődnöm, de a sok ezzel töltött óra meghozza majd gyümölcsét.
Ez a mostani oldalam is így készült.
A háttér sima fehér, összemostam egy másik papírral.  A fotó szintén saját kreáció, itt sokféle technikát alkalmaztam. Az eredeti fotót láthatjátok. Azért van egy kis különbség ugye????


A wa pedig Bethany-től van. Blogjáról letölthetitek.

Köszönöm, hogy benéztél!!!

További szép estét!!!

8 megjegyzés:

  1. Fú, nagyon-nagyon jó lett, én különben is imádom a jó (és nagy) fotókat, szerintem ez adja egy jó oldal sava-borsát :-) Amúgy megdöbbentő, hogy mennyire megváltoztattad a fotódat, szuper éles lett és imádnivaló, nekem nagyon bejön! További jó kísérletezgetést!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy ilyen hatással vagyok rád, mert fantasztikus, amit a fotóval műveltél! :) CSinálj még sok-sok ilyet, érdemes, hatalmas a változás! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a fotó és az oldal is! Én is szeretem az overlay-t használni.

    VálaszTörlés
  4. Irtó tehetséges vagy ebben (is), csináljad csak, szuper! :)

    VálaszTörlés
  5. Hűűű a mindenit, leesett az állam!! Ez nagyon nagyon szuper lett Timi! :)) Kíváncsian várom a következő oldalaidat!!:))) Fantasztikus nagyon, és tényleg hatalmas a változás!: )))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, amit a fotóval műveltél!

    VálaszTörlés
  7. állati jó lett az oldalad, bár tényleg más, mint a megszokott, de nekem tetszik. mindig örülök, ha valaki kicsit kimozdul a saját maga szabta keretek közül :)
    klassz lett az új overlay freebied is ;)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett, tetszik az új irány nekem is, vittem az overlayt is, köszi, és bizony, kell olykor időt szánni a tanulásra. ;)

    VálaszTörlés