04 június 2010

Vélemények, kommentek és egy kérdés

Nagyon köszönöm azt a pár kedves kommentet, véleményt, javaslatot és némi bírálást,  amit az előző, mondhatni hirtelen felindulásból írt bejegyzésre kaptam. Építő jellegűnek veszem őket és jó látni mások szemén keresztül ezt a dolgot. De ezzel újabb kérdések vetődtek fel számomra. Ezeket jól átgondolom még, kicsit lehiggadok és talán, ha nagyon kikívánkozik akkor meg is írom majd.
Amúgy kiváncsi lennék a véleményetekre a következő kérdést illetően. Szerintetek mi a dolga a CT tagoknak????? Általában véve. (én az enyémet imádom, csodás csapatnak gondolom és érzem, nem is rájuk gondolok most, hanem általában a CT-kre.) Ki miért jelentkezik CT tagnak??? Vajon én miért jelentkeztem bárhová is?????
Nos akinek van kedve írjon bátran, nagyon érdekel mások véleménye ezzel kapcsolatban.

Köszönöm, hogy benéztél!!!!

8 megjegyzés:

  1. Szia Timo!
    Akartam írni az előző bejegyzésedhez, de nem tudtam mit írjak... :(
    Én azért jelentkeztem hozzád, mert tetszettek a készleteid és mert kell a feladat, különben a suli miatt lehet, hogy hónapokig nem alkotnék semmit. És tudom, hogy nem én vagyok a legjobb reklám, sem a legjobb CT tag, de eddig nálad érzem magam a legjobban (na nem mintha túl tapasztalt lennék ilyen téren).

    VálaszTörlés
  2. Én akkor jelentkezem egy CT-be, ha megtetszenek egy tervező készletei és látok bennük fantáziát.
    Vagyis ha úgy érzem, jól tudok belőlük alkotni. Ha egyediek, különlegesek. Modjuk, ez a Te készleteidre nekem illik.
    Mi a dolga a CT tagoknak? Mindenképpen a reklám. Hogy ahol tudják, hirdessék a főnök készleteit, hogy milyen szép oldalak születhetnek belőle.Tulképpen ők az ínycsiklandozók, akik meghozzák az étvágyat.Mindenképpen ajánlatos a praise game-ben való részvétel, mert ott többen megnézik az oldalt, és beívódik a tervező neve a köztudatba.Van olyan tervező, aki kéri a CTM-ben való részvételt is.
    Hát ennyi nagyvonalakban.

    VálaszTörlés
  3. Én sokáig mekengtem a CT tagságon, még OKC-t sem igazán mertem bevállalni.Féltem a visszautasításoktól és persze a nyelvi nehézségek sem lendítettek előre. Aztán egyszer csak belevágtam és azóta több designernek is alkotok. Várom az új készleteket és az új kihívásokat, és persze boldog vagyok, ha a tervezők megdicsérik az alkotásaimat. A CT lényege tényleg a reklámozás szerintem is. De még az is, hogy nem csak a designer stílusában alkotott képeket lehessen megnézni, mielőtt megveszi valaki, hanem teljesen más stílusú emberkék alkotásai is bemutassák a készletekből kihozható legklasszabb dolgokat- szerintem. Én mindig próbálom több galériába is berakni a képeimet, és általában a praise game és CTM fórumaiba is berakom őket- ha esetleg a designer nem kéri, akkor is. Hisz ez mind a kettőnknek nagyobb ismeretséget jelenthet.
    Talán ennyi.

    VálaszTörlés
  4. Én azért jelentkeztem hozzád, mert tetszik a stílus, amit képviselsz, mert úgy gondoltam ezzel elörébb léphetek a digiscrap világában. Mert nekem kell a kihívás (sokon részt vettem már), mert magamtól nem készítenék csak úgy oldalakat. Mert magyar vagy és számomra sajna létezik a nyelvi akadály (nem tudok idegen nyelveket). Hogy mi a dolga a CT tagnak? A saját látásmódját képviselve bemutatni a dizájner készletét. És igen különféle fórumokon, galériákban azt reklámozni.

    VálaszTörlés
  5. Én is sajnálom hogy így érzel! Azonban sokszor nekem is megfordul ez a fejemben, az én oldalamon sajnos még sokkal kevesebb a komment mint a tiéden! valóban kevés az ideje mindenkinek és sokak inkább csak olvasnak, nem kommentelnek! legalábbis a barátaim között sokan vannak! Azt mondják hogy a véleményüket nem szeretnék írásban látni!
    A készleteid pedig szuperek! Én nagyon szeretek velünk dolgozni! Mindig van egy-két elem a mi különösen megfog! És szerintem ez a lényeg!
    Bízz magadban!
    Mindenkinek van hová fejlődnie, nem ez a lényeg, hanem hogy tudd hol tartasz most, mit szeretnél elérni és hogy honnan indultál! Jó pap holtig tanul mondták a régi öregek!
    remélem kicsit jobb a hangulatod, legyen szép estéd! :)

    VálaszTörlés
  6. Ja és én azért jelentkezek CT tagnak mert tetszik a tervező készlete és "kell a kihívás".
    A feladatokat illetően pedig egyet értek az előttem szólókkal! :)

    VálaszTörlés
  7. A CT tagság jó téma szerintem. Én személy szerint azért kezdtem el, mert 1. nem volt lehetőségem készletet venni, és ezzel olyan készletekhez jutottam, amikhez egyébként nem, 2. kihívás volt számomra megfelelni a designernek és a többieknek. Rengeteg tervező hírdet ct call-okat, én mindig megpróbáltam úgy válogatni, annak írni, akinek a stílusa közel áll hozzám, akinek a készletei tetszenek. Persze voltak és vannak helyek, ahova nem sikerült bekerüljek, és olyan is volt, aki megkeresett, de én nem vállaltam el. A CT munka feladat, felelősség, és bizony munka. Mert a készletért cserébe be kell tartani a feltételeket amit a tervező szab, és a fő feladat, segíteni a készlet eladását. Sok időt igényel a különböző galériákba való feltöltés,a fórumokon való részvétel, ezzel bizony számolni kell. Én azokat a helyeket szeretem, és ott maradtam leginkább, ahol meg tudtam tölteni élettel ezeket a készleteket, a saját életem apró történéseihez, a gondolataimhoz, érzéseimhez tudtam kapcsolni őket. Azt hiszem, az én szememen keresztül talán kedvet kaphat hozzá más is, jobban, mintha "csak" egy szép oldalt lát vele.
    Én azt érzem, hogy a magyar piac bár egyre több szkreppert jelent, csak kis százalékuk vásárol készleteket, így egy magyar designernek mindenképp ajánlott nemzetközi szinten gondolkodnia, magyar webfelületen nincs is lehetőség igazán promócióra és eladásra a blogokon kívül.
    Timo, mi jó barátok vagyunk, voltam tag a CT-édben a legelején, de kiszálltam, amikor úgy éreztem, hogy az első lépcsőfokon túl vagy, válogathatsz a tagok között, én pedig mivel nagyon más stílusú készletekkel dolgozom, és ebben a körben mozgok és vagyok mára (el)ismertebb, úgy éreztem, hogy nem tudlak úgy képviselni a képeimmel és a jelenlétemmel, hogy az téged segítsen. Te megértetted ezt és azóta is nagyon jóban vagyunk, ennek én kimondhatatlanul örülök. A CT alapja a kölcsönös adok-kapok, nem a barátság kell, hogy legyen, és ha az egyik fél már nem kap eleget, akkor az nem igazán működőképes sztem.
    Hú, lehetne erről bőven írni, no meg mi szoktunk beszélgetni is... ;)

    VálaszTörlés
  8. Jó témát vetettél fel, mostanában én is nagyon sokat gondolkodtam ezen. Most már nem vagyok olyan (elme)állapotban, hogy érdemben tudjak erre reagálni, mert nekem is van ám bőven mondanivalóm... :D Szóval jelentkezem majd, ahogy sikerül egy kis nyugodt időt a gép előtt töltenem emberi időben, kicsit kipihentebben. :D

    VálaszTörlés