08 szeptember 2010

Ádám. vagyis Dávidomnak kisöccse lesz...

Sziasztok!!! Nos végre kiderült, kisfiú vagy kislány mocorog a pocakomban.  Fiúcska. És Ádám lesz a neve. 
A mai UH vizsgálat is sikeresen végződött, az AFP eredmény és a kombinált teszt eredménye alapján minden rendben velünk, illetve a babával. 
Számomra fantasztikus élmény az UH vizsgálat, hála a két tüneményes doktornéninek akik a Margit-kórház UH osztályán dolgoznak. Mindig kedvesek, mosolygósak, így rögtön oldódik az ember kis félelme egy újabb vizsgálat miatt. 
Elsőre rögtön kérdezte, hogy az első gyerkőc fiú vagy lány. Fiú, válaszoltam. 
Szeretnénk e tudni, hogy most mi ficánkol odabent. Természetesen, mondtam, miközben bámultam a 106 os plazma tévét, illetve monitort, ahol már látszódott a kisbabám fejecskéje és a kis teste.
És ekkor határozottan két pici golyócskát és egy icipici fütyikét mutatott a doktornő. Határozott fiú, semmi kétség... Ne is gondolkodjam a lányos ruhákon. :D:D:D:D:D:D:D
És Ádám jelesen vizsgázott, hiszen mindenét megmutatta, az ujjacskáit, kezecskéit, lábacskáit, sőt még hasra is fordult, hogy a gerincét szépen lassan meg lehessen nézegetni. Mozgott ide-oda, de a doktornéni, türelmesen kivárta, hogy minden részét megmutathassa nekem. A kis szíve ahogyan dobogott.... Leírhatatlan érzés volt....Határozottan látszódott a kis arcocskája, kis pocakja, combija.
Teljesen normális tempóban fejlődik, minden érték jó és az ilyenkor szokásosnak megfelelő. 
Nagyon boldog vagyok, hogy fiú, de ugyanígy éreznék,ha kislány lenne. A család nagyon lányt akart, hát most be kell érniük még egy fiúval.....De talán a harmadik.....óóóóóóóóóóóó vicceltem. Egyenlőre nem tervezek harmadik gyerkőcöt. Bár az élet kiszámíthatatlan.
Úgyhogy köszönöm a kedves szavakat és láttam a többség lány mellett voksolt, de az élet másképp hozta.
Dávidom azt mondta először: neki nem kell Ádám, neki Eszter kell....:D
Nos, be kell érned most egy Ádámmal, kincsem... Ezzel le is lett zárva a téma. Most már azt mondja, kisöccse lesz Ádám...ez könnyen ment...

Mindenkinek jó éjt. és holnap talán lesz időm feltenni a pár UH-os fotót is. 

9 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok!!! Sok boldogságot nektek, így a kiteljesedett családdal :) Nagyon szeretnék látni UH-képeket, de nem leszek türelmetlen :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok nektek, igazán jó hírek ezek, a gyógyulgató gépem még nem net képes, ezért nem vagyok, de majd jövök, addig is puszi!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! A lényeg hogy minden rendben és egészségesek vagytok! Várom a képeket! :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj Timó, az uh, meg a babavárás tényleg csodálatos érzés. :) Én nem mertem tippelni, de fiút szavaztam volna szívem szerint, hehe...csak mert nekem is két fiam van, vagyis apjukkal együtt már három. :D Gatyót felkötni!!! :)
    Szuper, hogy minden rendben. Az írásodból sugárzik az öröm, jó olvasni téged!!!
    A blogbackground pedig csúcs!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó hír, köszi, hogy megosztottad velünk. Éljen Ádám! Vigyázz nagyon Magatokra!

    VálaszTörlés
  6. Timo, gratulálok az újabb fiúcskához!!!:))) Jó egészséget és vigyázzatok magatokra:))) Várom a sztárfotót Ádámról:)) Pusziii jajj és cool az új design:))

    VálaszTörlés
  7. Csak úgy sugárzik az öröm és a boldogság az írásodból :) Kellemes babavárós hónapokat/napokat kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  8. Szuper ötlet!Teljes szívből gartulálok, és jó egészséget kívánok az előtted álló időkhöz. Hamisítatlan fiús anyuka leszel, de jó!

    VálaszTörlés
  9. Minden kétfiús anyuka nevében sok boldogságot nektek!!! (Sejtettem, mert én is folyton rosszul voltam.:))

    VálaszTörlés