07 szeptember 2010

Fiú vagy lány?

Kicsit megint eltűntem egy rövidke időre, de olyan sok minden történik egyszerű kis életemben. 
Dávid megkezdte az óvodát, egyenlőre nagyon tetszik neki, szeret járni, remélem így is marad... Bár ma nem mentünk mert  folyik a nózija és picit köhög. Nos nem ő az egyetlen gyermek aki kidőlt... Sajnos várható volt, hogy ha bekerül közösségbe akkor el-el kap valamiféle vírust. És az időjárás sem kedvez, elég korán beköszöntött az őszi hideg... Ja és ráadásul én is orrfolyásos és köhögős lettem. 
Gyógyszer kizárva, így marad a jó öreg hársfa virág tea. Ajánlom mindenkinek, kellemes ízű és nagyon jótékony hatású.. Ja és kezdődik a H1N1 mizéria megint, most engem is jobban érint így hogy babát várok, de oltás helyett marad a csillagánizs tea...
Holnap megyek ultrahangra, hátha kiderül: fiú vagy lány???? Remélem mutat majd magából valamit...Ki mit tippel?????
Az eddigi vizsgálatok és vérvételek mind jók, bízom benne, holnap sem lesz semmi gond...
Annyit elárulhatok a nevek már megvannak, és bármi is van a kis lába között, nem számít csak teljesen egészséges legyen....  Egyre többször érzem, hogy lakik odabent valaki, úszkál ide-oda, kicsit megkocogtat: hogy halló anyukám itt vagyok.. és ez az érzés CSODÁLATOS. 
Egy szó mint száz, holnap délelőtt már okosabb leszek valamivel.
Az idővel is hadilábon állok, elvagyok csúszva szinte mindennel. 
 Jó lenne egy kis időt nyerni. Ez lehetetlen tudom, addig is egy elmaradásom...






Dido Designs- Heart of love september shot
available here



Jó éjt mindenkinek!!!!

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól vagytok :) Jó hír, hogy Dávid is csípi az ovit.
    Nagyon szívesen olvasnék babavárós kalandjaidról ;) Én tippelek neked egy lányt, csak hogy mindegyik "fajtából" legyen :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is írhatnál többet a babavárásról, úgy szeretem olvasni:D Én azt kívánom, hogy legyen egy kislányotok is!:)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is mindegy, csak egészséges legyen, de érdemes szerintem mindkét nemet "kipróbálni" ha lehet! Én is lányt mondok! Kíváncsian várom hgoymegmutatja-e magát! Nekem egyik gyerkőc sem szerette ha kukkolták, el is bújtak rendesen! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is a "mindegy, csak egészséges legyen" párti vagyok, de a megérzésem: lány. Örülök, hogy jól vagytok, leszámítva a náthát, ami remélhetőleg hamar elmúlik. (Na jó, bevallom, irigykedem is.)

    VálaszTörlés
  5. Ó, úgy izgulok már én is! :) Örülj, ha fiú, mert már ismered, hogy mennyire jó egy fiú anyukájának lenni... :D És örülj, hogyha kislány, mert megismerheted azt is, milyen egy kiccsajjal... :D De azért én is nagyon kíváncsi vagyok. :D

    VálaszTörlés